Maša Gessen: Tradicinė žmonių šeima turi būti sunaikinta

Atviri Piliečių (pilies gynėjų) projektai, diskusijos.
Siūlykite, dalyvaukite, juk jūs piliečiai!
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
vinis
..
..

Maša Gessen: Tradicinė žmonių šeima turi būti sunaikinta

#1 Neperskaitytas pranešimas vinis » 16 Bir 2013, 11:22

• publikuota: 2013 balandžio 24 d, 16:32

Paveikslėlis

Prancūziją krečia masiniai gatvių protestai, kuriais prancūzai priešinasi prievartinei šalies sodomizacijai.

Priminsime, kad Prancūzijos parlamentas įteisino pačią bjauriausią žmonijos ydą, kuri visais laikais ir visose tautose buvo laikoma viena iš labiausiai pasibjaurėtinų nuodėmių ir už kurią visos pasaulio religijos reikalauja pačios griežčiausios bausmės.
    Daugiatūkstantinės prancūzų akcijos vaikomos policijos. Šimtai žmonių areštuota. Reikalas priėjo iki to, kad areštuojami tie, kurie viešai demonstruoja savo priklausomybę tradicinei žmonių šeimai. (kitokių ir būti negali). Mat tai, anot sodomizuoto valdančiojo režimo, „įžeidžia seksualinių mažumų jausmus“.
    T.y., jei koks prancūzas viešai pareikš, kad pasisako už šeimos išsaugojimą, ar apsirengs marškinėlius su tėvo, motinos ir vaikų atvaizdu, tai tas žmogus turi būti areštuojamas (taip jau buvo), kaip pavojingas socialinis elementas grasinantis Prancūzijos saugumui.
    Sodomitai ekstremistai įsitikinę, kad atėjo metas atvirai paskelbti savus tikslus.
    Maša Gessen, rusiškos radijo „Svoboda“ tarnybos direktorė ir radikali sodomitė, paskelbė eilę atvirų pareiškimų apie būsimą žmonijos likimą, kurį jai paruošė sodomitai.

Įdomu tai, kad šis ir panašūs, įvairių kalibrų ir rūšių, sodomitų pareiškimai seniai įgarsinti vakarų šalių MIP (masinėse informacijos priemonėse) , tačiau rusakalbėje (ir Lietuvos) žiniasklaidoje apie tai nieko nerašoma. Net super liberali mas-medija bevelija kol kas neliesti šios temos.
    Maša Gessen, būdama LGBT aktyviste, dalyvauja įvairiose „teminiuose“ renginiuose visame pasaulyje. Pereitais metais ji pasisakė į eterį vienoje stambioje Australijos radijo stotyje ir pateikė savo gana įdomų, jei nepasakyti sensacingą prisipažinimą.

Būdama, matomai, tarp draugiškai jos atžvilgiu nusiteikusios auditorijos(jos kalba maždaug nuo 6:30 audio įraše, pateiktame radijo stoties svetainėje, ne kartą pertraukiama audringais aplodismentais) Gessen pasidalino slapčiausiomis mintimis.

Anot žurnalistės ir radijo „Svoboda“ direktorės, pagrindinis sodomitų („judėjimo už gėjų teises“) yra ne tiek juridiškai lygių teisių tarp homo ir hetero porų įteisinimas, kiek pilnas šeimos instituto likvidavimas.

Štai pilnas Gessen pasisakymo vertimas.

„Ežiui suprantama, kad homoseksualistai turi teisę kurti vedybines sąjungas, tačiau aš taip pat laikau, kad nemažiau akivaizdu tai, jog santuokos institutas apskritai neturi egzistuoti... Kovą už gėjų teisę kurti santuokinius ryšius, įprastai lydi melas apie mūsų planus santuokos institucijos atžvilgiu, jau o to, kai mes pasieksime šį tikslą (?). Reikalas tame, kad mes meluojame, pareikšdami apie santuokos instituto nekintamumą. Juk tai tiesiog melas.

Santuokos instituto laukia permainos ir jis turi pasikeisti. Ir pasikartosiu dar kartą – jis turi baigti savo egzistenciją.

Aš nesiruošiu čia skleisti savo gyvenimo prielaidų. Tai ne tas, ką aš numačiau daryti, kai prieš 30 metų užsiėmiau visuomenine veikla.
    Aš turiu trejetą vaikų, kurie turėjo daugmaž penketą tėvų ir aš nesuprantu, kodėl jie negali turėti penkių tėvų juridiškai… Aš įstojau į santuoką Masačiusetse su savo dabar jau buvusia partnere (ji buvo iš Rusijos). Tuo metu mes jau turėjome du vaikus – vieną įvaikintą, o kitą pagimdžiau aš pati.
    Po keleto metų mes išsiskyrėme ir aš susipažinau su savo nauja partnee, kuri jau turėjo vaiką. Biologiniu šio vaiko tėvų yra mano brolis, o mano dukters biologinis tėvas – tai vyras gyvenantis Rusijoje ir mano įsūnytas vaikas irgi laiko jį savo tėvu. Bendrai paėmus penkeri gimdytojai yra išskirstyti į dvi ar tris grupes...

Iš tiesų aš norėčiau gyventi teisinės sistemos sąlygomis, kuriose galėčiau atspindėti esamą realybę. O ji, manau nesuderinama su santuokos institutu.

KC palieka šiuos sodomitės atviravimus be komentarų.

Monitoringo skyrius
    Kaukazo-Centras(Кавказ-Центр)

Atsakyti į Temą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių